Rólunk

Rólunk

Hitvallásunk, hogy a mai világban létezik még a nem kihasználás alapú segítségnyújtás. Szolgáltatásaink árai ennek megfelelően minden esetben egyeztetést követően, egyedileg kerülnek megállapításra, hiszen, ahogy nincs két egyforma ember, úgy nincs két egyforma probléma sem!

Célunk a digitális szakadék csökkentése és az informatika felhasználóbarát oldalának megismertetése az emberekkel, hogy mindenkinek lehetősége legyen megélni a digitális világ nyújtotta előnyöket!

Felfogásunkból adódóan hiszünk a közösség segítő erejében, ezért mi is szeretnénk kivenni a részünk az önkéntességből ezáltal is segítve a rászorulók helyzetén. Kiemelt figyelmet szeretnénk fordítani azon magánszemélyekre, vállalkozókra, szervezetekre, akik önerőből vagy nagyon kis támogatásból tartják fent magukat, hiszen ők azok akik egyáltalán nem vagy nagyon nehezen jutnak el az online felületekre és ezáltal a célközönségükhöz vagy támogatáshoz. Gondolunk itt most a teljesség igénye nélkül az árvaházakra, kisállatmenhelyekre, hajléktalan szállókra, segítőházakra vagy bármilyen önkéntes, karitatív munkát végző szervezetre. Amennyiben ön részese ilyen szervezetnek, úgy megkeresés, árajánlatkérés esetén jelezze, hogy egyeztetés után egyedi elbírálású árajánlatot tudjunk adni!

Amennyiben esetleg már nem használt, kidobásra szánt eszköze van és szeretné jótékony célokra felajánlani, úgyszintén nyitottak vagyunk. Magyarországon nagyon sok család nem engedheti meg magának, hogy újonnan vásároljon számítógépet. Sokszor egy többéves, munkára már “alkalmatlan” eszköz is felújítható olyan állapotba, hogy egy a digitális világtól elzártan élő család / gyerek megismerkedjen az alapokkal és gyakorolja azokat!

Csapatunk jelenleg az alábbi tagokból áll:

Oláh László

Oláh László

Weboldalkészítés, Szerviz, IT Tanácsadás
Horváth Barbara

Horváth Barbara

Marketing, arculat, reklámügyintézés