Szerviz & Tanácsadás

Szerviz & Tanácsadás

Szerviz szolgáltatásunkkal igyekszünk a bosszantó illetve a mindennapi használatot, munkát akadályozó problémákat elhárítani.

Lassú? Lefagy? Nem indul? Elege van az önjelölt “szakik” okoskodásából és a horror bevizsgálási árakból? Nálunk átfogó egyeztetést követően igyekszünk a lehető legreálisabb áron segíteni az ügyfélnek – legyen szó akár bővítésről, akár probléma elhárításról!

Sajnos sokszor egy önmagát hozzáértőnek gondoló személy többet tud ártani, mint segíteni még akkor is, ha jó szándék vezérli. Ilyen esetekben aztán könnyen történhet adatvesztés is. Gondoljunk csak bele, hogy privát fotóink vagy fontos dokumentumaink örökre elveszhetnek vagy visszaállíthatatlanul megsérülhetnek akár egyetlen gondatlan lépés miatt is.

Szerviz szolgáltatásunkkal többek között az alábbiakban tudunk segíteni:

  • Operációs rendszer telepítés, frissítés, áttelepítés, konfigurálás
  • Meghibásodott operációs rendszer javítása, helyreállítása (amennyiben lehetséges)
  • Újonnan vásárolt eszköz beállítása, testreszabása, régi adatok mentése, áttelepítése
  • Irodai (Microsoft Office) és egyéb szoftverek telepítése
  • Meghibásodott hardver cseréje, amennyiben van rá lehetőség, javítása
  • Adathordozó állapotától függően elveszett, törölt, sérült adatok visszaállítása

Tanácsadás szolgáltatásunkkal igyekszünk meghozni a legoptimálisabb döntést egy meglévő készülék bővítése vagy egy új készülék vásárlása mellett.

Sokan nem is sejtik, de régi, már kidobásra szánt eszközük minimális ráfordítással még évekig tovább tud működni. Akár tízezres nagyságrendben számolva is több százezer forintot spórolhatunk pusztán megfelelőbb, gyorsabb alkatrészek vásárlásával és cseréjével!

Azonban ha mégis új eszköz vásárlására adjuk a fejünket, akkor is megvan a lehetősége, hogy hozzá nem értőként esetleg rosszul választunk vagy rosszabb esetben rábeszélnek minket egy olyan termékre, ami egyáltalán nem vagy csak részben alkalmas arra, amire használni szeretnénk. Ezen eszközök utólag már sokkal nehezebben hozhatóak fel arra a szintre, mintha első körben tudatosan megválasztva azt a terméket vásároltuk volna meg, amelyre tényleg szükségünk van.

Tanácsadás szolgáltatásunkkal többek között az alábbiakban tudunk segíteni:

  • Régi készülék állapotának felmérése, bővítési lehetőségek elemzése és amennyiben lehetséges, a bővítés elvégzése (hardveresen és szoftveresen egyaránt)
  • Új eszköz vásárlása előtti tanácsadás, mire figyeljünk, milyen specifikációkat kell néznünk…stb.
  • Régi készülékről való áttérés új készülékre