Weboldalkészítés

Weboldalkészítés

Napjainkban egyre nagyobb teret hódít az internet világa és így egyre fontosabbá válik az online jelenlét valamint a social media felületeken (Facebook, Instagram…stb.) való megjelenés és elérhetőség. Azonban nem mindenki engedheti meg magának, hogy több százezer forintot ki tudjon adni egy weboldalra!

Célunk elsősorban, hogy kisebb vállalkozások, egyéni vállalkozók esetleg magánszemélyek online jelenlétét elindítsuk, segítsük reális és megfizethető áron. Magyarországon sajnos még mindig hatalmas a digitális szakadék, aminek következménye, hogy sokan nem tudják biztonságosan és megfelelően használni a világhálót, így nem is látják a benne rejlő lehetőségeket. Amit pedig nem értünk, attól elzárkózunk, félünk tőle, esetleg támadjuk is.

Amennyiben minket keres meg egyeztetés és/vagy árajánlatkérés céljából, úgy garantáltan barátságos, segítő hangnemre talál. Nincsenek nagy szavak, szakzsargon és egyéb félrevezetés, Ön elmondja mi a cél, mi pedig elmondjuk, hogyan és milyen formában tudunk segíteni! A megfelelő kommunikációval könnyen kialakul egy megbízható viszony, ahol az ügyfél is érzi, hogy fontos és nem a pénzére utaznak.

Miben tudunk segíteni?

  • Weboldalkészítés (bemutatkozó, portfólió oldalak, szolgáltatás és termék specifikus oldalak…stb. létrehozása)
  • Tartalomkezelő és Fórumrendszerek telepítése és konfigurálása (WordPress, e107, Joomla, phpbb…stb)
  • Social media oldalak tervezése, létrehozása (Facebook, Instagram…stb. oldalak létrehozása)